lørdag 15. oktober 2011

Nå håper vi på valper!

Men først tok vi en svipptur innom vikingskipet på vei til hannhunden:

DSC_1727

Resultatet ble Excellent 1 UKK, CK CERT, CACIB og BIR! Dommer var Markku Möhönen, fra Finland, han har bl.a vært leder i Finsk Kennel Klubb. BIM ble Tricaliz Connie fra Sverige, en veldig pen tispe ;-) Dette var Max sitt tredje CACIB i Norge, og han har 2 i Sverige, så om han får 1 CACIB til i et annet land neste sommer er han Internasjonal Champion! :-D

Så gikk turen videre til Gärsholmen, desverre hadde jeg sommerdekk og det ble plutselig vinter denne søndagen:

001 002

Mange lite hyggelige opplevelser, biler i grøfta og trailere på tverke. Men på en eller annen måte kom vi oss helskinnet igjennom det ;-) Halv 4 på natta var vi fremme hos Raili:-)

Kapu (NUCH SUCH Ikimuiston Kapteeni Klutz), ville gjerne lage valper med en gang, men Nieida synes det var for tidlig, hun ville ikke lage noen valper hele mandagen. Men tirsdag, onsdag og torsdag ble det parringer, fredag ville ingen av de, så jeg tror nok vi må ha truffet riktig dag(er) ;-)

005

014 030

Kapu er 10 år gammel, men det synes ikke på han i det heletatt, han er aktiv og livlig, samtidig som han er en behaglig og avbalansert hund, som er veldig sosial både med hunder og mennesker :-)

Selv om Kapu er 10 år, lever hans pappa i Finland, og er fortsatt frisk og rask, han er faktisk blitt pappa til 6 valper i år han også ;-) Her er bilde av hans pappa:

Finnmira's%20Adonis

Hans pappa igjen vet jeg ikke hvor gammel han ble, men ble øyelyst fri sist gang som 13åring, så han ble ihvertfall gammel ;-) Her er et bilde av han:

tuhatkaunon_arhippa_1 

Og hans pappa Igjen ble 17 år! Her er bilde av han også ;-)

aatu2 

Jeg håper at dette kullet skal fortsette denne friske linjen, og det er en av hovedgrunnene til at jeg valgte nettopp denne hannhunden, som også har vist å gi sin gode helse og gemytt videre til tidligere avkom.

13 kommentarer:

  1. Nok en gang gratulerer med flotte resultater!

    Det var litt av et føre dere fikk, fysj! Godt at dere kom vel fram!

    Da krysser vi fingrene for dere Christian, og håper på valper om en liten stund. Pappa'n så jo veldig fin ut, og enda bedre er det jo at han er en sympatisk fyr.

    SvarSlett
  2. Lykke lykke til, håper det kommer en god posjon valper, og noen små ekstra lovende gutter og jenter du kan velge imellom :D
    17 år er sannelig en imponerende alder, og lang levetid generelt er jo definitivt noe å vektlegge sammen med helse og gemytt!!

    SvarSlett
  3. Gratulerer med flotte resultater igjen :)
    Uff for en tur dere fikk, så bra at det gikk godt. Du får få på vinterdekka du som farter så mye :D
    Så blir det valper mot jul, så gøy !!
    Lykke til.

    SvarSlett
  4. Gratulerer med flotte resultater som vanlig ;o)
    Vinteren kan noen ganger komme litt brått på. Ikke noe koselig på sommerdekk tenker jeg. Håper møte med den spreke 10 åringen gir noen flotte resultater :o) Blir spennende å høre.

    SvarSlett
  5. Gratulerer med flotte resultater og lykke til med svangerskapet!!!

    Han pappaen til Kapu, veldig lik Oda!

    Blir spennende å følge dere videre!

    SvarSlett
  6. Gratulerer så mykje med flotte resultat! :) Og eg kryssar fingrane for at det vert mange flotte kvalpar hjå dykk om eit par mnd! :) GOD HELG!

    SvarSlett
  7. Gratulerer så mye, dere er helt rå!
    Det blir spennende å følge med framover, krysser fingrene for at det blir mange fine valper. Kapu ser og høres ut som en flott kar! :-)

    SvarSlett
  8. Mente farfar og oldefar til Kapu, lik Oda, men det er vel tilfeldig?

    SvarSlett
  9. Gratulerer med flotte resultater:-)
    Det blir spennende å følle med på om det blir noen små "lapper" hos deg. Lykke til:-)

    SvarSlett
  10. Igjen gratulerer med flott resultat! Blir spennende å følge med Niedas kommende valper. Og så spennende å se hvor gamle disse blir. Utgangspunktet er jo riktig bra. Ønsker deg masse lykke til med første valpekull Christian :)

    SvarSlett
  11. Gratulerer med vellykket paring. Er nesten sikker på at jeg for noen år siden så Kapteeni Klutz (Kapu)i Vikingeskipet, hvor han gjorde det veldig bra.....Husker han som en stor og fantastisk flott bamse som alle beundret og kommenterte.
    Om dette er denne hannen, da har du virkelig valgt på "øverste hylle" (...eller tar jeg feil?)

    SvarSlett
  12. Gratulerer igjen med flotte utstillings-resultat, og lykke til med "ditt" første valpekull! Er helt sikker på at du har finni det perfekte paret. Veldig moro at du legger merke til alderen på hundene. Det er en god og viktig pekepinn på mye :)

    SvarSlett
  13. Oioioi, masse lykke til med kull!
    Og gratulerer så masse med resultatene på den vakre hannen :)

    SvarSlett