mandag 16. august 2010

Hvor bor vi nå?

Bø i Telemark!

Jeg skal gå på linjen “Natur og Friluftsliv” :-D

Vi bor i en hybel sammen med Silje og Golden Retrieveren Toya, som dere har sett på bloggen min innimellom :-) Fin hundehybel, med inngjerdet hage utenfor :-)

Det er redningshundlag her i Bø også, i tillegg til hundegrupper som trener agility o.l. Det skal også være et runderingskurs i høst, så dette blir gøy :-)

13 kommentarer:

  1. Hvor mange hunder bor på den hybelen???? Høres ut som et spennende valg av utdanning Christian!

    For øvrig: BIIIILDEEEERR!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  2. Du glemte at leiligheten også skal deles med noen giga edderkopper :S Du som har rommet mitt eller? :-)
    Koselig sted da... savner det litt nå egentlig. Håper du vil trives, kanskje jeg kommer på besøk til nkk bø, hvis det passer :-)

    SvarSlett
  3. Ja, du må komme på besøk Nina :-) Og jeg kommer på besøk til NKK Hamar ;-)

    Hehe, ligger masse bokser med maurkverk og musegift på rommet hvor vaskemaskina står, så spørs om de har blitt hvitt edderkoppene:-P De jeg har sett har vært små og døde :-P Nei, Silje ville ikke ha det lille rommet igjen, så der bor jeg :-P

    Bor 3 hunder på hybelen :-P Toivo, Toya og Nieida ;-) Den er ikke mye å ta bilde av Gry, ikke ett palass akkurat :-P Virker som hybelbygget for de som ingen andre vil leie ut til dette, hundefolka i kjelleren, festerne i første etasje, og de svarte som lukter eksotisk i andre :-P

    Mandags kveld, og det er såpass fest i første etasje at lyset går her nede :-P Hadde vært en fin plass og sosialisere valper :-P Glasset er halvfullt :-P

    SvarSlett
  4. Håper de ber noen som ikke synger så falskt neste gang :-P

    SvarSlett
  5. Så det bor totalt 4 hunder på hybelen??? Verdt et bilde det Christian, synes for øvrig at resten av beskrivelsen din er verdt et bilde eller to også (kanskje like greit at bilder stort sett er uten lyd....;O)

    SvarSlett
  6. Der det er hjerterom osv... :o) Dette kan bli ett spennende år med mange nye utfordringer. Lykke til!

    SvarSlett
  7. Hahaha det er ikke de samme festerne som var der da jeg og Silje bodde der? For det var lyd i dem og altså, men ikke så ille at lyset gikk :D syntes det var koselig at de bråkte litt i helgene iallefall, ble litt ensomt når silje dro hahaha :D

    SvarSlett
  8. Ja nå får du spennende tider i vente Christian!!
    Men blir litt forvirra her! Bor du rett ved dyrebutikken nå eller??

    SvarSlett
  9. Marianne, ja, her i Bø er nærmeste nabo en dyrebutikk :-)

    Nina, vet ikke om det er de samme, noen jenter tror jeg. Og det er ikke lyden som gjør at lyset går, det er trampingen ;-)

    SvarSlett
  10. Gratulerer med nytt sted og bo, og lykke til med studiet!

    SvarSlett
  11. Åh jeg misunner deg studiet ditt: Natur og Frilufstliv!..jeg har ei vennine som har gått på det.Om jeg vinner i tipping,så skulle pengene blitt brukt til bla det!!..Du kommer til å få det kjempemorsomt,og bruk for dette i ettertid.Norge er ett eldorado for frilufsliv,og fler og fler oppdager dette.OG vi har allemansretten!!..unik i eurpopeisk sammenheng!

    SvarSlett