onsdag 20. juni 2012

Valper her og der…

Tidlig i dag kom Belles valper til verden! I motsettning til Tillie og Nieida, slo hun seg fort til ro i valpekassa, så denne gangen fikk jeg ha senga mi for meg selv ;-) Det ble til slutt 3 jenter og 3 gutter, 2 av gutta er brune :-) Alle valpene var sprell levende fra første stund, den ene brune hannen er ganske stor og kom baklengs, så der måtte jeg hjelpe til litt for at han skulle komme seg ut.

009

Så en film av de 8 andre valpene som nå er flyttet ut i rommet mellom soverommet og stua. Dette rommet bærer litt preg av forrige valpekull, om noen lurer på hvor tapeten har blitt av ;-) Miska synes det er utrolig gøy med valpene, og vil helst være hos de hele tiden, noen ganger tar lekelysten litt overhånd og da må hun ut av valperommet, men stort sett er hun veldig flink, hun får ikke være der med mindre jeg kan følge med ;-)

5 kommentarer:

 1. må jo nesten pelle ræva mi ned å hilse på hvis jeg får lov ;) gratulerer igjen kjempe masse ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du kan bare ta deg en tur ;-) Du får evt. ta med kamera å hjelpe meg å ta bilder av de ;-)

   Slett
 2. Gratulerer så mye med nye herlige nøster :-D og tusen takk for en koselig prat igår :-) Vi gleder oss til å møte deg og alle de herlige hundene dine til helgen :) Hilsen Trine S.

  SvarSlett
 3. For en FANTASTISK video Christian! :-D

  SvarSlett
 4. At det går an å bli så søte :) Litt av ett sjarmtroll Miska også, da :)
  Gratulerer med enda ett kull!

  SvarSlett