søndag 25. januar 2009

Helga på SøveJeg var kursinstruktør på kassererkurset til 4H Telamark i helga, og Toivo var selvfølgelig med:-)

Jeg er jo fullstendig klar over at jeg har en fantastisk hund, men det er gøy å høre det fra andre fallikevel. Toivo har fått masse skryt i helga:
"Han røyter jo ikke!"
"Ååå, så deilig pels"
"Kan jeg låne han som hodepute?"
"Så lydig han er!"
"Så snill han er!"
"Så stille han er!"(og lapphunder skal liksom være gneldrehunder?)
"Så søt, han har jo valpeansikt fortsatt"
"Kan jeg ta han med hjem?"
Osv. osv.
Jeg reklamerer gladelig for rasen, og svarer "Det er bare sånn lapphundene er det, få deg en du også, Hehe"

Toivo var med på kurset, og la seg bare fint fremfor kateteret mens jeg underviste, ikke en lyd. Han har nok aldri fått så mye kos som på dette kurset, jeg tror han har hatt 4-5 hender på seg konstant hele helga. Litt slitsomt var det nok, og Toivo er nok glad helga er over, selv om det var koselig så lenge det varte. Men det er ikke noe problem å ha med seg hunden på aktiviteter når de er så snille og greie som Toivo:-)

Vi møtte en dvergpuddel og en kongepuddel i dag det synes Toivo var gøy:-)
Nå ligger Toivo i soffaen ved siden av meg og sover dypt:-)
Ellers har vi nesten kræsja, da vi møtte en SUV på langs mot oss i veien. Heldigvis stoppa pick-uppen som kjørte bak den, slik at jeg kunne kjøre helt over på andre siden. Så fikk jeg også sladd, men klarte akkuratt å unngå den andre spinnende bilen. Merkelig nok fikk jeg ikke hjertebank en gang, slik so jeg pleir hvis jeg kommer i slike situasjoner. I dag måtte vi ha startkabler for å få start på bilen (er litt usikker på hvordan EU-kontrollen skal gå...)
Nå er vi tilbake på Sørlandet, der det nå har blitt snø, men ikke slik som hjemme i Telemark... Jeg og Toivo gleder oss til å komme hjem til Tessungdalen for å gå på ski og truger blandt vakre fjell og fin natur:-) Men det blir en stund til...

12 kommentarer:

 1. Hvordan får man fordelt bildene i teksten med undertekst under?

  SvarSlett
 2. Du bare drar bildene nedover... :) Og underteksten kan du bare skrive rett under bildet sånn at det ser ut som en undertekst. Vet ikke helt om det var forståelig, men jeg har aldri vært flink til å forklare ting...

  Uansett virker det som om dere har hatt en veldig fin helg, Toivo høres jo ut som en kjempefin og lydig hund! :)

  SvarSlett
 3. Så flink Toivo er. Det skulle vært Charlie. Han hadde vært over hele område. Kan ikke holde seg i ro når noen vil kose med han.

  Undertekst: prøv å skriv på først linje under bilde, sett tekst innstillingen på midtstilt øverst. Bruk gjerne Kursiv for å få det uthevet.

  SvarSlett
 4. Så nice bilder Christian! Toai'vo har virkelig gjort en bra jobb mer å posere denne helga må jeg si:P Hils han da, og gi an en klem fra meg!
  Ses vi i Bø i slutten av februar:P

  SvarSlett
 5. Ok, da skal jeg gjøre det neste gang jeg legger ut bilder:-)

  Lydig var han da jeg sa èn gang til at han ikke fikk gå inn på kjøkkenet, og han hørte på det hele helga:-) Men innkallingen kunne nok vært bedre, for han kommer ikke som ei kule akkurat:-) Hehe...

  Så du fant bloggen min da Signe:-)

  SvarSlett
 6. Dere har gjort en god jobb i helga begge to!

  Synd dere ikke kommer heim til vinterparadis på lenge.. Kjørte gjennom deler av Tessungdalen (tror jeg) da jeg tok beinvegen over fjella for å se på Nalle i Rjukan..for lenge,lenge siden. Så ut som en idyllisk dal,det, med kort veg til fjells.
  Så lenge du kjører som folk, holder vel bilen ei stund til forhåpentligvis...

  Vil du ha store bilder slik som oss ;o) følg denne: http://somminedagerer.blogspot.com/2008/11/hvordan-lage-store-bilder-i-bloggen.html

  SvarSlett
 7. Han har nok kost seg masse, han Toivo - og tror gjerne at han er sliten etter alle hender som ville kose med han. Mange fine bilder.:) og tenk så fine dem blir når dem blir enda større...

  SvarSlett
 8. Jeg forstår godt at Toivo fikk så mye skryt, han er jo skikkelig kjempefin! Var det flaks det med kjøkkenet eller er han sånn? Innkalling tror jeg nesten vi sliter med hele gjengen her Christian!

  Flotte bilder. Vi har en fotokonkurranse på bloggen her. Gå inn på Lappevennens blogg for å lese mer om den. Motivet er "I farta" (det ser ut som om du er godt i gang allerede:o) Bare sånn i tilfelle du er interessert altså:o)

  SvarSlett
 9. Må jo ha vært en drømmehelg for toivo da, så mange mennesker å hilse på og så mange gode hender å bli klappet av...når man i tilegg får løpe litt med andre hunder , så er vel livet perfekt for en lapp..

  SvarSlett
 10. Ja, det var nok en kjekk helg for din firbeinte :) han er jo helt hærlig :) Høres ut som har er litt lydigere enn min kjære Luna.. men hun er jo bare valpen enda da (kremt)
  Den dvergpuddelen i farta så jo helt morsom ut på bildene, jeg skjønte ikke hva det var før jeg leste teksten, hi hi..

  SvarSlett
 11. Gry, Toivo er faktisk utrolig lydig når jeg sier at han ikke skal gå inn på et rom. Jeg trenger bare si "nei" stille og rolig en gang. Men så har han jo ingen slike regler til vanlig da:-)

  Luna, Dvergpuddel med dårlig klipp;-D Ville visst ikke stå stille...

  De neste bildene blir store:-)

  SvarSlett
 12. Jeg bøyer meg i støvet for Toivo! Ikke bare er han kjempekjekk, han er jo lydig også, (altså ikke dum og deilig:o) Så deilig! Jeg tror jeg kunne klart det med Milli, men med sterk tidsbegrensning (jeg er ikke helt sikker på om vi snakker minutter, og DAGER er jo helt utopi)

  SvarSlett