torsdag 21. mai 2009

Første overnatting hos “onkel”…

Fra i dag og frem til søndag skal Bjønn være hos meg, fordi bror min skal i bryllup…

Bjønn er utrolig uredd, og tar alt på strak arm:-)

Her er noen bilder av guttegjengen på Lauluten gård:

Arrow, Dachsen på 13 år

Toivo, på 5 år

Lille Bjønn på 8,5 uke:-)

Og Hestene Per 22 år, og Balder 14 år i bakgrunn:-)

166 

181

Her var det en flekk som måtte undersøkes veeldig grundig!

208

217

238

Etter han kom til Norge har han fått møte alle hundene i familen, og 2 hunder til. Han har vært med i barnehagen, bror min har han med på jobb, og han har fått treffe sauene, og mange folk. I dag tok jeg han med til Embla som er en Shetland Sheepdog på nabogården, hun er straks 5 mnd gammel:-)

054

Her var det to som fant tonen:-)

076

104

131

089

Jeg tenkte kanskje jeg skulle ta han med på en bytur en dag, også til en av naboene som har en Australsk Kelpie, sosialisering og miljøtrening er viktig:-) Men denne karen virker utrolig stødig allerede, så det blir ingen stor utfordring å få han til å bli en trygg hund tror jeg:-) Hundene går kjempe godt overens, selv om Bjønn gjerne ville at gammær’n Arrow hunne være litt mer leken…Hehe…

En ny rapport kommer i morgo eller lørdag:-)

13 kommentarer:

 1. Han er jo så utrolig nydelig den valpen! :-) Ser ut som han storkoser seg sammen med sine nye venner! :-) Og "onkel" Toaivo kler virkelig sin rolle. :-)
  Nå vil jeg bare at valpene her skal vokse fort, fort så de også kan springe i hagen! En blir jo valpesyk av de bildene. :-)

  SvarSlett
 2. Fin liten lapp! :D Øvre Telemark virker som en super oppvekstplass for et lite bjeffetroll! Hehe. (Jeg er forøvrig Telemarking sjøl, men litt lenger sørfra - Ulefoss) Lihku trives i hvert fall mye bedre på landet enn i byen.

  SvarSlett
 3. Det blir nok koselig med overnattingsbesøk! :) Høres ut som Bjønn er en veldig god og trygg hund! Og han blir jo bare tryggere og tryggere så mye som dere har ham med på! Det var sikkert kjekt for ham å få leke med Embla, som ikke var så mye eldre... Lykke til med valp i helga! :)

  SvarSlett
 4. Så fine bilder! Bjønn har kommi til paradis :o)

  Syns forresten han fikk ett flott navn! GOD HELG!

  SvarSlett
 5. Ingen tvil om at Bjønn lever opp til navnet sitt:o) Så tøff og allerede så sosial. Så fint! Er det Arrow som er sjefen i flokken?

  SvarSlett
 6. Synes det er vanskeig å si noe om flokkrangen egentlig. Ingen av hundene tar det andre har, og ingen gir det de har til andre, utenom Toivo som gir maten sin til Bjønn. Og Bjønn tar ikke Arrow helt på alvor, for han er jo ikke mye større enn han selv...

  Men ganske sikker på at Arrow er sjefen, så kommer Toivo. Akkurat nå har vi besøk av min brors Golden Retriever, Toya på 2 år. Og det virker nesten som Bjønn har klatret over henne i rang, han er en bestemt kar!

  I går kveld la han merke til hestene for første gang, da de stod rett overfor huset. Den lille tøffingen bare dura oppover og skulle hilse! Han er nesten på grensa til uansvarlig uredd synes jeg... Tok han opp og møtte hestene med han, og da beit han hesten i mula! Noen må jekke han karen ned et par hakk tror jeg:-) Hehe... Kaller han eplekjekken jeg nå:-)

  SvarSlett
 7. Hehe, høres ut -og ser ut- til å være en skikkelig, tøff viking, den lille Bjønn`n !!
  Herlige bilder !!!

  SvarSlett
 8. HeHe! Han høres akkurat ut som Kero da han var liten.. :-) He was the king! HeHe! Og ingen verdens ting han var redd for!
  Flott med slik valper! :-) Selv om man da kan bli litt ekstra bekymra i visse situasjoner!

  SvarSlett
 9. For en herlig unge.Ser ut som en tøffing,ja. Moro når hundene kan leke sånn uten noe tull. Ihvertfall mellom hannene.

  SvarSlett
 10. Fine, gode bilder av herlige, flotte hunder.Ser ut som Toivo tar det hele med fatning, men det gjør de voksne FL, blir han ikke sjalu? må dele oppmerksomheten med sånn liten "urokroke" som valper er i den alderen, uredd tøffing.
  Kos dere masse i helgen.

  SvarSlett
 11. Nei, Toivo blir ikke sjalu, han gir vekk mat og alt som er han. Og det er helt greit at jeg koser med valpen. HAn virker som han passer på han litt også, litt "farsinstinkt" eller noe:-)

  Er det noen som er sjalu er det vel Arrow, han er litt krassere i tonen enn Toivo. Arrow har tatt valpen en gang i dag, det var kanskje like greit...

  Toivo og Bjønn leika i dag, og hadde drakamp, skal se om jeg får tatt et bilde av det i morgo, de var så nydelige:-)

  Ellers har jeg gått tur med 4 hunder i dag, Bjønn, Toivo, Arrow og Toya. Mange folk som kikka rart på eg da gitt:-) Ikke helt lett å få bandene til å ikke tvinne seg!

  SvarSlett
 12. Åhh, så herlige bilder! Tenker du storkoser deg nå! :)

  SvarSlett
 13. Herlig når hunder får leke fritt isammen, Bjønn høres ut som en ekte lappis:o)

  SvarSlett