onsdag 20. mai 2009

Spørsmål til alle dere...

Hvorfor kommer ikke alle bloggene jeg følger opp på blogglista mi?
Jeg mangler bl.a Lappejenta og Polarlappen på blogglista mi...

Noen som vet? Dixie ser ut til å få opp alle, hva er det du gjør som ikke jeg får til?

Innspill mottaes med takk:-)

8 kommentarer:

 1. Hei Christian, eg har også et problem, startet i går kveld, jeg la inn et innlegg og det kommer ikke opp i deres bloggliste som nytt innlegg. Må være noe teknisk feil, håper jo at det er over hele linjen, da blir det vel rettet opp etterhvert tenker jeg???)

  Dette innlegget ditt kom ikke frem på min blogg heller. Jeg tok en skjekk runde for å se om andre hadde lagt inn nytt innlegg som ikke dukket opp på blogglista mi.
  Tror vi har det samme problemet, men jeg vet ikke hvordan det skal fikses..

  SvarSlett
 2. Ja, har lagt merke til at noen innlegg ikke dukker opp med en gang. Og mitt siste innlegg kom bare opp iblant også, ihvertfall når jeg var inn...

  Men Polarlappen og Lappejenta er jo ikke på lista noen plass... Hmmm...

  SvarSlett
 3. Det samme problemet er på min blog.
  Før jeg skiftet side på innstillingen, kom mine innlegg ej heller opp hos dere andre bloggere.

  SvarSlett
 4. Lappejenta har kommet opp på min blog.
  Prøv å gå til oversikt - blogfølgere og se om det er noe du kan gjøre der= legge til!

  SvarSlett
 5. Dumt spøsmål, har du prøvd å legge dem inn på nytt.

  Jeg ser bilde av deg har falt ut på følgere på listen min. Det kan ha noe å si. Så vis du ikke ligger inne med bilde som følger på de nye bloggene kan hende de ikke går som blogger du følger. Veldig dårlig forklart. Men prøv å få bilde på profilen din og så gå inn og legg dem som blogger du følger etter det.

  SvarSlett
 6. Jeg har det samme problemet, og jeg har det med jevne mellomrom. Nye blogginnlegg dukker som regel opp hos meg etter en tid, så jeg har i grunnen antatt at problemet ligger hos Blogspot.

  SvarSlett
 7. Inger, det var det du sa:-)

  Jeg må inn å oppdatere lista, jeg trodde den oppdaterte seg etterhvert som jeg fulgte flere blogger jeg... Men nå er det i orden:-)

  SvarSlett
 8. Hmm... Dette innlegget kom ikke opp hos meg før en stund etter at det ble lagt ut, tror jeg, så da får visst ikke jeg heller opp alle innleggene med en gang... ;)

  Jeg har ikke gjort noe bevisst for å få alle opp, så derfor kan jeg dessverre ikke svare deg på hva forskjellen er... Håper du får fikset det! :)

  SvarSlett