onsdag 29. februar 2012

Litt om oss

 

Nå er Max på besøk i noen dager, han er virkelig en fantastisk hund! Så snill, glad, rolig men leken! Er alltid gøy å ha han på besøk :-) Det synes Miska også ;-)

Og det hender en gang iblandt at freden senker seg, selv med valp i huset. På dette bildet ser dere Nieida, Toivo ig Miska ;-)

PIC_0134

4 kommentarer:

 1. For ett herlig bilde der de ligger og hviler. Ser ut som Max storkoser seg med lille Miska.
  Dersom jeg får trang til ny lapphund en gang så kunne jeg tenke meg et avkom etter ham. Han er utrolig flott og så ser han så rolig og snill ut. Og så må jeg si at jeg har en ekstra sans for de mørke lappene med klare tegninger. Ikke misforstå, alle farger har sin sjarm og det er det kjekke med lapphunder, farger for enhver smak :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Max er faktisk akkurat så god å snill som han ser ut ;-) Og det er så gøy å se hvor rolig å avbalansert han er i alle situasjoner, men han er fortsatt leken og aktiv, han hår så fin balansegang mellom dette at det er ikke til å tro, usynlig inne og akkurat passe propell ute ;-) Jeg håper avkommene hans blir like han på alle måter ;-) Det blir selvfølgelig noen avkom etter Max boende hos meg også etterhvert håper jeg ;-)

   Slett
  2. Bare innom for å se filmen en gang til :D

   Slett