lørdag 22. august 2009

Agility!!!

I dag har vi trena agility med utstyret jeg kjøpte i begynnelsen av sommeren. Jeg har trena med det et par ganger før, og Toivo har egentlig blitt ganske flink. Han går hele bana, og vi har god kontakt. FArten kunne dog vært høyere;-)

I dag derimot, var det ikke mye kontakt nei! Toya har nemlig løpetid, så nå dreit han i pølsebiter og alt som var!

Jaja, gøy var det allikevel:-)

026

023

034

035

Helst ville han gå å snuse etter løpetispa…

030

Toya derimot fikk det til, selv om ho var litt prega av løpetia ho også:-)

066

072

074

076

Naboen var også med, Embla, hun er en shetland sheepdog:-)

094

015

042 

043

Tilskuere hadde vi også, nevøen min, min mot, min tante og mine søskenbarn ville se på:-) Og noen fant ut at agility er like gøy for mennesker som for hunder!

062

077

099

Nieida lærte å gå i tunnelen i dag:-)

084

093

Det ligger en elv rett ved der vi trener. Og plustselig hørte noen et plask og noen veldig små bjeff… Jeg hørte ingenting…

Nieida kommer plutselig tilbake, helt våt! Hun har tydeligvis ramla uti! Jeg tror ho har svømt inn til land helt av seg selv… Vi gikk ned til elva etterpå, og hun har tydeligvis ikke tatt skade av det. Hun var ikke redd for å gå uti igjen:-) Gudsjelov:-)

Gøy var det, og jeg har vært så heldig at jeg fikk sove helt til 9 i dag! Håper det blir flere slike dager;-)

8 kommentarer:

 1. Det så moro ut det. Tenk å ha det sånn hjemme.

  Og lille frøkna får prøve seg tidlig. Da blir hun sikkert flink. Og så heldig du var som fikk sove så lenge. Da begynner hun å bli flink.

  SvarSlett
 2. Så ut som dere hadde en kjekk dag :-) Så Nieida kommer til å bli badenymfe hun da? ;-) Bra du fikk sove litt lenger i dag en du fikk i går da :-) Blir vel bare bedre fra nå av :-)

  SvarSlett
 3. Artige bilder!
  Fint og se glade folk og dyr i Tessungdalen :o)

  vi har hatt en kjempedag med rundering i Hallingdal ;o)

  SvarSlett
 4. Det så kjekt ut ja! agility er veldig gøy :) Så helig du er som har så mye fint utstyr da! Vi har jo hundeklubben ikke langt unna, og der kan jeg låne utstyr og være med på treninger.. uheldigvis - til høsten kresjer AG treningene med trening på treningsstudio som jeg har blitt så flink til å komme meg på, så da får jeg et stort dilemma.. :/

  SvarSlett
 5. Så flink Toivo er, og han er da gutt! Ikke rart at han heller ville snus etter tispa som hadde løpe tid.Lille Nieida som gikk tunnell og bada i elva!! En liten tøff frøken!!
  Kjempe artige bilder!!

  SvarSlett
 6. Guttungen i tunnelen tar kaka!!! Helt fantastisk flott bilde! Og ellers lyser det jo av iver og innsatsvilje! Flinke dere er!! :)

  SvarSlett
 7. Så finke dere er!! :-) Morro og se toaivo i farta! :-)
  Har meldt meg på ett agility kurs på Notodden i oktober. Blir spennende!

  SvarSlett
 8. Så gøy å lese om. Dette er jo helt tydelig en aktivitet for hele familien:o) Så fine bilder Christian. Det første bildet av Toya var fullt av "driv".

  Så bra at det gikk bra med Nieida i elva. Det er jo godt hun ikke har blitt redd for vannet. Tøff lita jente:o)

  SvarSlett