søndag 16. august 2009

Raiddokas Odda-Nieida

Da er Nieida i hus:-)

I motsettning til Bjønn, som ble helt propell og ikke ville roe seg når vi stoppet for å sove, var Nieida helt stille hele natta:-) Ho hadde ikke en gang tissa:-) Første gang vi stoppa synes ho det var litt skummelt, etter det har hun vært hoppende glad og utadvendt:-)

Stoppa forresten for å sove i det området jeg møtte bjørn sist, ingen bjørn denne gangen, men kameraet låg klart i passasjersetet:-) Vi fikk allikevel med oss en 15 min lang ulekonsert, tror det var noen som hadde hundespann, det var nok ikke ulv;-)

Hun er veldig flink på hundespråk, og er snillere med hundene her hjemme enn Bjønn var når han kom. Allikevel oppfører Toivo seg som om han er redd for jentelus! Litt sur om dagen… Vil helst ikke ha Nieida nært innpå seg… Toivo var med på valpehentingen, og fikk være med inn til Raili. Og jeg tror egentlig det ble litt mye med hele valpeflokken, slik at han fortsatt er forsynt med valper for en stund. Han virker litt bliere i dag, så det går seg nok til;-)

Ellers vil dagene gå med til å bli kjent med nærmiljøet fremover. Nieida skal få hilse på hester, sauer, kuer, høner, katter, mange hunder, mange folk i alle aldre. Bytur blir det nok i løpet av uka. Også er vi selvfølgelig i gang med å få orden på toalettvanene;-) Alt dette kommer det nok blogginnlegg om fremover:-)

Nieida er en ganske kompakt liten sak, med en enorm pels! Ser ut som hun får tydelige lyse tegninger. Hun har hvitt på brystet, og 2 bittesmå flekker på bakbeina.

Her er noen bilder av valpene hos Raili:

001

005

015

025

028

024

043

045

002

047

Også lille Nieida:

049

051

Flere bilder kommer utover uka:-)

8 kommentarer:

 1. Oi så spennende, Christian! Gratulerer som småbarns-far. Det forundrer meg litt at du ikke tok med en lapsk også!
  Lykke til i tiden som kommer. Håper du tar masse bilder.

  Nalle hilser Toivo, syns nok litt synd på ham... Disse unge damene kan være skrekkelig slitsomme ;o)

  SvarSlett
 2. Har litt lyst på lapsk, men det må være en myk en som er snill med de finske. Var ei veldig myk og snill lapsk i kullet, om ho ikke var bortbestillt så kunne det blitt skummelt;-) Nei, Nå blir det ikke flere hunder på noen år...

  Toivo sier takk for sympatien, men synes det går lettere i dag allerede;-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer, gratulerer. Dette er morsomt. Nå kan du kose deg med to.....(misunnelig)

  Og jeg venter på flere bilder, vet du:o)))

  SvarSlett
 4. Gratulerer, det blir moro å høre og få se mer bilder etterhvert :) Jeg syns også de lapske er veldig flotte :)
  Hærlige bilder, hun ser veldig søt og uskyldig der hun ligger :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer så masse Christian men en flott brunbjørn!! :) Artig at du nå har 3 bikkjer i hus! Lykke til fremover som småbarnapappa til 2.

  SvarSlett
 6. Gratulerer med brunjenta i hus :-) Hun er jo bare såå nydelig :-) Flott liten jente :-) Lykke til med oppdragelsen ;-) Blir spennende og følge med videre og møte dere i Stavanger :-)) Kos deg! :-)

  SvarSlett
 7. Så fin ei lita jente! Lykke til!

  SvarSlett
 8. Så nydelig hun er, syns bildene der hun klatrer opp trappa for å se på gråpus rt kjempe fine!! "Gråpus" da er så overlegen at den ikke gidder å se på henne!!
  Blir morro å følge dere videre!! Kommer nok en lapsk seinere!!

  SvarSlett