torsdag 26. januar 2012

Et lite innblikk i valpenes dag…

Jeg hadde jo planer om å legge ut det meste av sosialiseringen som skjer med valpene. Men det viste seg å være vanskligere enn jeg trodde, å rekke å gi valpene alt de trenger, rekke alta nnet, og i tillegg rekke å dokumentere alt på bloggen ;-) Men noen oppdateringer har det ihvertfal blitt.

I dag har valpene fått besøk av nevøen min, og også en aussievalp på snart 4 mnd. De har stort sett fått oppleve noe nytt hver dag, enten med gjenstander, mennesker, andre hunder, lyder osv…

 

Surku(Harley) var den som fortest ble husvarm med aussievalpen Mynte, hun ser jo litt anderledes ut enn de andre hundene de har møtt tidligere.

Med barn er alle veldig aktive, alle er bort å hilser med en gang det kommer nye folk.

Jeg blåste opp en ballong i dag, og laget rare lyder med den før jeg satt den ned til valpene. Her var det Nipsu som først turte å gå bort å sjekke, han sjekka faktisk med en gang. Noen andre brukte litt lengre tid på å bort å sjekke hva dette var. Slike øvelser gjør vi hver eneste dag, for at hundene skal bli miljøsterke og godt sosialisert. Håper at dette skal hjelpe de til å få en så god start på livet som mulig.

3 kommentarer:

 1. nydelige.. å flinke nipsu gutten <3

  SvarSlett
 2. Tenker det er travelt ja :) Men tiden går fort, snart er de ute av redet. Så lurer du på hvor tiden ble av, nyt tiden som er nå:)
  Herlig gjeng .

  SvarSlett
 3. ja,er mye jobb med å ha valper,så bloggen havner som regel bakerst i køen...gjorde den iallefall når vi hadde valper.
  en herlig gjeng :) kos deg den tiden som gjenstår! men du skal vel beholde ei,så da blir det ikke så tomt når de andre små har reist...

  SvarSlett