mandag 15. juni 2009

Slekta!

Han heter Raiddokas Lominainen, kalles Martti til daglig:-) Han var en av de nydeligge hundene jeg hadde glede av å treffe i Sverige. Han har samme mor som valpen jeg vil ha…

Han er bare 10,5 måneder, men har allerede 2 CERT! Skikkelig flott hund synes jeg:-)

Her er bilder jeg tok da jeg var i Sverige:

290

274

351

8 kommentarer:

  1. For en sjarmør! Og han her har skikkelig blank pels også!

    Men du...når hunder er så premiert i så ung alder, må de jo ha brukt veldig mye tid på utstillinger. Er det egentlig så veldig ok hundeliv?? Er det verdt det??

    SvarSlett
  2. Man skulle tro han reiste land og strand for å få slike resultater, men han har bare vært på en dobbeltutstilling i helga, der tok han 2 CERT! Også har han vært på en i april hvor han ble 4 beste hannhund:-)

    Martti bruker mesteparten av tiden sin på å leke med storebror på en stor inngjerdet tomt:-) I andre tilfeller kan jeg nok være enig med deg Nøve, men han her har det veldig bra:-)

    Martti hadde veldig god pels, akkurat som sin mor:-)

    SvarSlett
  3. Jeg skrev litt uklart kanskje, mente å si at han har ikke vært på mange utstillinger, bare en dobbelutstilling og en i april:-)

    SvarSlett
  4. Jeg forstår :o) Tenkte bare at de måtte ha farta land og strand rundt,vettu... Det er kjempebra premiering - og blir jo ekstra stas med slik uttelling på ei helg!
    En virkelig vakker hund. Nydelig brunfarge.

    SvarSlett
  5. Jeg flytter hjem om 4 uker, da skal jeg ta flere bilder av han... Han vokser visst fort:-)

    SvarSlett
  6. For en bamse! Synes han lignet litt på Azlan, jeg. Men nå ser nok ikke jeg detaljene som du gjør.

    SvarSlett
  7. Så fin Martti var da! :) Og 2 cert allerede, det er jo kjempebra! Vi som ikke har hatt Dixie på en eneste utstilling en gang ennå! :P Martti får nok mange flere gode utstillingsresultater etter hvert! :) Og den valpen din bare MÅ jo bli fin, den også, hvis hun og Martti har samme mor! :)

    SvarSlett
  8. Lycka till , hoppas det blir en liten "lilla syster " till Toivo !!!

    SvarSlett