fredag 4. september 2009

Da har vi funnet ur hva det er!

Først av alt er jeg fryktelig glad for at ingen av hundene har fått eksem eller allergi:-D

MEN

Bjønn HAR skabb, fikk jeg vite av bror min i dag, som hadde Bjønn med til dyrlegen. Når jeg kom hjem bestemte jeg meg for å se på øra til Nieida om hun viste noen symptomer, siden der er ho som har hatt mest nærkontakt md Bjønn. Jeg fant ikke skabb, men HUNDELUS!!!!

Det har garantert gammaldachsen og Toivo også sa dyrlegen, behandling er allerede bestillt. Ho bestillte en som tar både skabb og lus, den er litt sterkere, men da er vi kvitt alt på alle ihvertfall…

Skabben har Bjønn fått fra reven som har gått i husveggen, Øyekatarr kommer sikkert fra møte med noen hunder her i Tinn er visst mye av det i Tinn nå og lusa trodde dyrlegen at har vært med fra oppdretter så ho ringer jeg så fort jeg får tak i ho for å spørre om noen av hennes klør…

Dette medfører desverre at jeg må droppe Stavangerutstillingen:-( Forhåpentligvis er de i form til Bergenutstillinga…

Jaja, jeg trøster meg med at de blir enkelt kvitt det, og at det ikke er arvelig;-) Glad de ikke har allergi eller eksem:-)

6 kommentarer:

 1. Er det ikke deilig å finne ut at det ikke er allergi eller annen sykdom??? Selv om det er irriterende nok! God helg ønskes dere herfra :) Om noen minutter skal jeg ut å følge med en annen hund på blodspor jeg har lagt.

  SvarSlett
 2. Åh, Ella hadde også lus for noen måneder sider, vi var borte fra andre hunder i 5 uker. Det er kjipt altså. Håper det går fort over:)
  Veldig fin den lille valpen din, svak for disse brune lappene jeg!!

  SvarSlett
 3. Greit med alt som går over :o)

  SvarSlett
 4. Ja, det var jo hedigvis noe som kan behandles ja.. men kjipt da, og så mye på en gang..! God bedring og god helg :)

  SvarSlett
 5. Det var bra at det ikke var allergi eller eksem de hadde fått! For det andre høres det jo ut som kan behandles veldig greit... :)
  Synd at dere ikke kommer til Stavanger! Får håpe dere får med dere Bergenutstillingen, i hvert fall!

  SvarSlett
 6. Uff så kjedelig men det kan jo behandles og går heldigvis over. Synd at Stavanger-utstillingen gikk i vasken men vi treffes sikker en annen gang.

  SvarSlett