tirsdag 8. september 2009

Maks uflaks:-(

Var innom dyrlegen igjen i dag, har fått forbud om å treffe andre hunder i en måned! Så nå ryker Stavanger, Bergen og Hamar, og jeg kan ikke til Kristiansand å være hundevakt for den svenske lapphunden Teela ei uke:-( Fyttigrisen, jeg er sur…

Som om ikke det var nok… Jeg kjørte til Rjukan nesten en time fra Tessungdalen for å hente behandlingen til hundene som forøvrig koster 600 kr pr pakke! Og jeg har 4 hunder å behandle!

Jeg kommer inn på apoteket, måtte vente ett kvarter på hjelp, og får beskjed om at pakka mi ikke har kommet! Enda jeg ringte opp på forhånd! Så da må jeg vente enda en dag for å komme i gang med behandlingen! Jeg må kjøre hele veien til Rjukan enda en gang for samme ting i morgo, ringer selvfølgelig først, men hvor mye hjelper det?

Dagen startet forøvrig med at jeg var for sein med å slippe ut Nieida, slik at ho tissa på gulvet og jeg tråkka i det…

Når jeg henta øyesalva måtte jeg stå i en halvtime å vente på apoteket, stod i kø med Ida, som også skulle ha øyesalve, hun fikk også beskjed om at hennes ikke hadde kommet! Apoteket på Rjukan er bare kaos, man må nesten vente seg at det blir tull om man skal ha noe derifra…

På vei hjem spydde Nieida på teppet sitt i bilen…

Måtte bare få ut litt negative tanker, på en dag hvor ikke alt har gått min vei kan man vel si…

……..

Resten av uka skal jeg jobbe i Hjemmetjenesten, kanskje jeg tar en fjelltur til helga… Håper dagen i morgo blir bedre enn dagen i dag…

……….

8 kommentarer:

 1. For en dum dag du har hatt Christian.
  Noen ganger blir det sånn, men du har da vært uheldig med de dumme lusa og et apotekk det ikke fungerer, da er det ikke bare greit å bo så langt fra byen.
  Håper det ordner seg og beh. hjelper.
  Hvor er lille brune bamsebjørn Nieida en nydelig søt valp.

  SvarSlett
 2. Uff så forbanna ergelig detta var. Alt gikk på skeive i dag, og du må til og med betale sure penger for det... Trøsten må være at det kan ikke bli stort verre, så nå går det en vei!

  SvarSlett
 3. Ting har det med å skje samtidig :/
  Krysser fingrene for at du får en super dag imorgen ;) Lykke til med behandlingen av alle 4!

  SvarSlett
 4. Dette var tydeligvis dagen du ikke burde stått opp Christian (lettere sagt enn gjort når du har "noen" som venter ved døra).

  Jeg blir så vilt forbanna når jeg ringer apoteket og de forteller meg at medisinene har kommet, også er de ikke der når jeg kommer (og jeg har 20 minutter å kjøre). Du har min dypeste medlidenhet i forbindelse med drittdagen din, sier som Nøve, det kan bare gå èn vei nå.

  Kjedelig at du ikke fikk blitt med på alt du hadde planlagt!

  SvarSlett
 5. Uff at det går an ..? Du har virkelig vært i skikkelig motbakke den siste tida, du får trøste deg med at etter motgang kommer det alltid medgang.
  Jeg hadde gledet meg til å se Toivo og Nieida i Stavanger men får ta det en annen gang.
  Lykke til !!!

  SvarSlett
 6. Jeg sier som de andre, nå kan det bare går en vei. Og det betyr jo at behandlingen vil gå så bra. Og du fikk ut litt frustrasjon.....

  SvarSlett
 7. Kan det virkelig skje sååå mye på én dag!?
  Også alt det dere ikke får vært med på framover... :(
  Håper det blir bedre i morgen!

  SvarSlett
 8. Känner verkligen medlidande för dig!
  Kanske gott att dagen snart är slut.....
  Ibland måste man bara få fräsa ur sig lite...
  Det brukar bli bättre då. :-)
  Ha en bra dag imorgon!

  SvarSlett