onsdag 2. desember 2009

En fæl episode…

Fikk telefon fra min bror i dag. Bjønn hadde vært med sin bestefar i fjøset, plutselig hadde han tatt seg en liten tur. Han regnet med at han hadde reist ned til naboen, det gjør han iblandt, han har nemlig en koselig hund. Men han hadde reist lengre ned, og man hørte et forferdelig rabalder…

En flokk på 7 malamutter hadde sluppet ut av hundegården og angrep Bjønn! Eieren av malamutten hadde kommet så fort han greide, og slang seg over Bjønn for å beskytte han mot flokken. Eieren av mallamutten blødde fra hender og andre steder. Bjønn er visstnok ganske fin, men halter litt på det ene benet. Det tok en tid før eieren rakk å komme bort, Bjønn hadde visst klart å forsvare seg relativt bra…

Desverre jobber jeg kveld i dag, og i morgen må jeg på jobb og kommunestyremøte… Men på fredag skal jeg ta med meg Bjønn en tur, så han får treffe litt hunder som er snille, håper han ikke får skrekken. Om beinet ikke er blitt bedre til fredagen, så stikker vi innom dyrlegen også…

Bjønn får mye TLC, så håper alt retter seg. Han har vært veldig bråkjekk, og ikke redd noe. Men å bli angrepet av en flokk med malamutter var kanskje i overkant av en lærepenge… Stakkars…

202

24 kommentarer:

 1. Gud så grusomt! Jeg fikk helt vondt i magen her. Men er veldig glad det gikk fint med Bjønn.

  SvarSlett
 2. Stakkars gode Bjønn!!! Så godt at eieren klarte å beskytte Bjønn, litt av en opplevelse for en ung hund. Håper som deg at det ikke var en forstor lærepenge for ham. Du må fortelle hvordan det går med Bjønnemann:o)

  SvarSlett
 3. Stakkars Bjønn!!! Han har sikkert fått seg en støkk, men hvis han er litt tøff og uredd som du sier, får vi satse på at han kommer ut av det litt klokere - og ikke reddere.

  SvarSlett
 4. Å fy faan. Det kunne gått skikkelig ille.
  Stå på Bjønnemann, dette greier du!!

  SvarSlett
 5. Dette en fæl historie Christian!!! Stakkas Bjønn! Hvordan virker han mentalt nå?

  Når det først var så ille, så var det jo bra at eieren var kjapp i både beina og i hodet og fikk lagt seg over Bjønn (selvom bikkjene hans aldri burde kommet seg ut).

  Bra du er bevisst på at han får være med til snille hunder nå! Vær så snill og skriv mer om hvordan det går med ham.

  Lykke til både du og Bjønn!!!

  SvarSlett
 6. Godt at alt gikk bra! Får håpe at ikke Bjønn tok helt skrekken. Godt at du skal ta han med slik at han kan være sammen med andre hunder som er snille. Ikke godt å treffe på en flokk med malamutter.
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 7. Huff det kunne gått ille. Håper han ikke har tatt helt skrekken da.Er nok godt og møte noen snille hunder etter dette :-)

  SvarSlett
 8. Huff da. Og så så mange voksne hunder på en gang! Håper virkelig ikke at han får noe men av dette nei! Godt du er seriøs og forstår at Bjønn trenger masse "snill" sosialisering etter dette!

  SvarSlett
 9. Gir dere en oppdatering til fredagen om hvordan Bjønn greier seg...

  Gry, Tender Love and Care:-)

  SvarSlett
 10. Shit, ikke bra!
  Du får finne mange snille store hunder han kan hilse på nå, og det beste hadde jo vært noe malamute-aktig. Håper det går bra med ham, og at han ikke får skrekken.

  SvarSlett
 11. Huff, ja dette var ikke bra.. stakkars lille bjønnemann.. håper det ordner seg fint... :)

  SvarSlett
 12. Lykke, lykke til Christian (også jeg som trodde TLC var no' aminosyrer eller frie radikaler eller noe, Tender, Love and Care høres ut som om det er DET ALLER BESTE:o)

  Er man gammel forresten, når man ikke tok den med en gang???

  Ser frem til fredagens oppdatering!

  SvarSlett
 13. Uff Bjønn, dette hørtes skummelt ut, godt du er litt av en tøff gutt, men een mot så mange store glupske hunder, stakker deg, det var jammen godt du ble reddet.
  God bedring med de sår og den vonde opplevelsen.
  Lille "store" fine bjønne-gutten.

  SvarSlett
 14. Stakkars liten voff. Håper som resten at han klarer å overkomme dette og ikke får noen mèn av det.
  Man får jo vondt langt inn i hjertet av å høre om slikt. Godt det var en eier med reaksjonsevne godt på plass!

  SvarSlett
 15. Steike, for en jævlig erfaring å ta med seg for en liten Bjønn ! Dette må ha vært pyton for alle de involverte, ikke minst for malamuteieren som er skyld i at hundene kom seg ut og gikk til angrep :/
  Krysser fingrene for at passende mengder tlc og omgang med gode hunder gjør susen !
  Du må huske å gi oss oppdatering da ... :)

  SvarSlett
 16. Bjönn´s morbror Glittertind har blivit attackerad
  fyra gånger. Det har haft en viss inverkan på
  hans psyke. Han är vass mot andra hanar.
  Tyvärr så påverkas hans uppträdande i ringen av
  detta och man måste hela tiden passa honom så
  att han inte gör utfall mot andra.
  Kanske han blivit attackerad en gång för mycket!
  Hilsen fra Thomas www.karhunpentu.se

  SvarSlett
 17. Huff,for en fæl opplevelse :/ En ting er hvis det kun er to hunder som "braker sammen" (ikke at det heller er koselig),men når en hel flokk går til angrep på sin lille,søte voffs...nei,jeg grøsser bare med tanken.

  SvarSlett
 18. Nei, så ille! Nå jeg fikk jeg helt vondt inni meg... Men så bra at Bjønn er en sterk fyr! Han klarer seg helt sikkert. Ikke bra med sånne opplevelser, men må jo samtidig gi ros til den andre eieren som gikk mellom.

  Tenker masse på Bjønn!

  SvarSlett
 19. Lykke til imorgo!!!

  SvarSlett
 20. For en skrekkhistorie, rene marerittet! Godt det gikk bra!!! Nesten helt utrolig igrunnen! Og at eieren ble bitt også! Merkelig. Og TLC gjør nok underverker! :):)

  SvarSlett
 21. Huff, så skummelt!!!
  Håper det går fint med Bjønn!
  Det er nok veldig bra for han å få møte andre snille hunder snille etter dette, ja, så han ikke blir redd!
  Lykke til! :)

  SvarSlett
 22. Huff og huff! Tørr ikke tenke på hva som kunne skjedd hadde ikke malamutenes eier kommet i mellom. Har nok satt en støkk i han dette! Men Bjønn er full av styrke så han kommer nok godt ut av det!

  SvarSlett