lørdag 1. januar 2011

Planer for 2011

Jeg kaller det bare planer dette året, selv om noe av det er mål også ;-)

 

1.

Bjønn skal nok prøve seg enda mer som gjeterhund til sommer og høst. Jeg planlegger å ta med meg videokamera på sauesank til høsten. Så får dere alle se hvordan han jobber ;-)

2.

Vi håper det blir noe av blodsporhelgen som ble diskutert, vi vet om flere som er interesserte å være med på dette. Bjønn og jeg vil være med da og, Bjønn har ikke prøvd seg så mye på blodspor. Max og Amund vil også være med på en slik helg. Max skal nok trenes resten av sommeren på blodspor også.

003

3.

Nå har det vært en lang stilleperiode med redningshundtrening for Nieida. Men nå fremover håper vi å få trene litt vintertrening, også blir det spor og rundering til sommeren, dette blir kanskje noe amputert pga andre planer som kan komme i veien ;-)

017

4.

Max og Belle skal HD-røntges.

5.

Max skal PRA-testes da han kan være bærer. Bjønn skal øyelyses.

6.

Jeg håper Nieida skal ha et valpekull iløpet av året. Vi har funnet en flott hannhund, som jeg tror vil gi flotte valper på alle måter sammen med Nieida. Han skal gentestes i disse dager, så om det blir han, kommer ann på svaret på gentesten. Mer om valpeplanene når alle detaljer rundt dette er klart ;-) Dette er nok absolutt det største som skjer for meg i år, Vinterviddas A-kull ser kanskje dagens lys i 2011!

 011 045

7.

Håper på at Bjønn kan ta et storcert iløpet av året, slik at han blir champion!

005

8.

Vi håper å få med oss Norsk Vinner, Nordisk Vinner og Svensk vinner, samt flere av rasespesialene i Norge, og også kanskje noen av spesialene i Sveige. + en del andre utstillinger.

9.

Innen for NLK vil jeg jobbe for at vi får et Rasekompendie på Norsk. Og med utredning av en del spørsmål som dukket opp rundt MH på Biri. Håper også å være involvert i prosessen om å arrangere dommerkonferanse, for at Norske dommere skal lære mer om hvordan lapphundrasene skal se ut.

10.

Ellers blir det nok en del fjellturer sommer og vinter, og vi planlegger fortsatt en vinternatt under åpen himmel ;-)

065

033

9 kommentarer:

 1. Mange spennende og morsomme planer her Christian. Håper du får gjennoført de fleste :) Det blir ekstra spennende å følge punkt 9. Jeg håper å "få tatt" MH på Barfi. Der går jeg inn med helt blanke ark.

  Vinterviddas-A-kull blir spennende og morsomt :-)))) Men hvorfor skal "alle" følge alfabetet og riktig vei... Det blir jo sååååå mange A-hunder :-S

  SvarSlett
 2. Spennende planer! Det blir interessant å følge med, Christian!

  SvarSlett
 3. Synes det er veldig greit å følge alfabetet, fordi da er det mye lettere for andre å følge med på hvem som er fra samme kull, og alder og slik.

  Jeg ser selv hvor praktisk det er når jeg ser og hører om andre hunder. De kennelene som ikke har noe system, eller har andre system er det mye vanskligere å holde styr på ;-)

  SvarSlett
 4. Lykke til med planene dine:-)Gleder meg til å følge med på dem.

  SvarSlett
 5. Dette hørtes ut som mange spennende planer! :D Gleder meg til å høre mer om dem alle i løpet av året, og spesielt Nieida-valpene! :D

  Godt nyttår! :D

  SvarSlett
 6. mange flotte planer, lykke til! :) Spennende med nieida, tvi tvi!! :)

  SvarSlett
 7. Du når nok de fleste av måla dine i år også, du er dyktig.
  Bjønn som gjeterhund blir spennende! Gleder meg til å høre om alt som skjer på/hos Vintervidda :o)

  SvarSlett
 8. Det så ut som en spennende og givende liste for det nye året, jeg er overbevist om at du vil nå alle målene du har satt for dere:)

  SvarSlett
 9. Blir spennede å følge, Christian! Men, så ikke noe om lydighetsambisjoner der.... 8-)

  SvarSlett