lørdag 19. februar 2011

Bøutstillingen :-)

Kritikkene fra i dag var helt uleselig. Max sin tror jeg var ganske bra, og kommentaren fra dommeren på Bjønn var at han burde ligne mer på Max :-P

Bjønn fikk mye skryt, men kunne gjerne vært litt kraftigere i hode og bryst, så pekte han på MAx og sa “sånn som han”… Resultatet for Bjønn ble Excellent uten CK, og fornøyd med det ;-) Amund gikk med Max som fikk CK, ble beste hannhund og til slutt BIR! I dag hadde han virkelig flere verdige konkurrenter ;-)

006

014 022

025

018

Eilleen Stillte Jippi selv for første gang i dag. Og det gikk alldeles strålende, og Jippi tok sitt tredje Cert, på sin tredje utstilling, og endte opp som 2 beste tispe :-)

042

Så ble det venting til gruppa…

048

Da kom Tove bortom å slo av en prat. Bjønn gikk bort for å kose med henne, men endte opp med å gjøre noe litt mindre hyggelig også. Bjønn blir litt rar på utstilling, og ser visst ikke forskjell på brannhydranter og folk! BEKLAGER Tove!!! Jeg har jo prøvd å overtale henne til at utstilling er gøy, så dette var vel ikke akkurat det beste som kunne skje :-P

Så var det gruppa, jeg fikk lov å stille Max der ;-)

055

056

063

065

Ble ikke noen gruppeplassering i dag, og det er ikke så rart,for det var mange flotte hunder å velge i, men det er gøy å vise frem rasen, dessuten er det god trening for Max, som oppførte seg veldig fint ;-)

10 kommentarer:

 1. Så flotte resultat! Hundane dine gjer det skarpt!! :)

  når det gjeld det der med å sjå forskjell på brannhydrantar og folk så har eg opplevd det samme sjølv.. Heino vert også litt rar på utstilling - eg trur rett og slett dei vert litt satt ut av alle luktene og får stor trang til å skvette og markere på det nærmaste dei kjem ein lyktestolpe, brannhydrant e.l..som tilfeldigvis er eit buksebein, men det får vere "godt nok"! Ein gong fann Heino ut at han likegodt skulle tisse oppetter MITT bein, når me faktisk sto inne i det eine hjørnet av ringen og venta på vår tur. Veeeeldig artig....og ikkje minst nokså flaut! Men eg berre lata som ingenting, hehe :p

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med flotte resultater! Lo litt godt av Bjønn her nå da.. Utstillinger er jo rare settinger så slikt kan skje gitt! Ikke så morsomt for Tove da.. Uff a meg! Uleselig kritikk er jo kjedelig da!!!!

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Fulgte med på oppdateringen på NKKs sider, ble glad når jeg så BIR'en :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Vakker er han, det er det ingen tvil om :-)

  Hva Bjønn mente om mitt besøk forbigåes i stillhet ;-)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med gode resultater igjen, Christian! Flotte hunder!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med flotte resultater Christian. Dette var gøy:o)))

  Bjønn må jo synes at Tove er verdens deiligste menneskedame tror jeg, siden han valgte å fortelle alle andre at hun var faktisk hans:o)

  SvarSlett
 7. Gratulerer igjen med flotte resultater :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer masse!!!

  Tror på Gry`s tolkning av Bjønn, jeg også. Haha!

  SvarSlett
 9. Gratulere Christian! Flotte hunder begge to!!

  SvarSlett